Дома> Вести> Кое е поставувањето на електричен автомобил?

Кое е поставувањето на електричен автомобил?

July 30, 2024

Се состои од електричен автомобил SUV кој може да транспортира стока во мали области, како што се фабрики и пристаништа. Електричниот SUV автомобил генерално носи тонажа на карго помеѓу 0,5 и 4 тони, а ширина на карго -кутии помеѓу 1,5 и 2,5 метри. Електричен SUV автомобил генерално може да се прилагоди според реалните потреби на клиентите во однос на големината на кутијата и капацитетот на оптоварување. Повеќето електрични SUV автомобили користат напредни странски мотори и контролни технологии за да ги направат тешки, моќни, моќни и големи. Електричен SUV автомобил со капацитет може подобро да обезбеди ултра долг опсег на возење, а дизајнот на шасијата ги прави нивните перформанси постабилни.

Ideal L9 2024 Model

Системски карактеристики и предности на електричен SUV Car: Електричен SUV автомобил се опремени со индустриски рамки за носење оптоварување, кои се отпорни на 'рѓа, антикорозија и структурно цврсто, со што електричниот автомобил има подолг животен век. Електричниот погон на автомобилот вклучува уникатно дизајнирана комбинирана задна оска, што може да ги намали вибрациите и бучавата на електричниот автомобил SUV, со што возилото е поудобно и намалување на загадувањето.
Функцијата на уредот за погон на електричен автомобил е да го пренесе вртежниот момент на возењето на електричниот автомобил на погонот на електричниот автомобил. Кога е управувано моторот на електричен автомобил, повеќето компоненти на уредот за погон често се игнорираат. Бидејќи моторот може да се започне под оптоварување, електричниот SUV автомобил не бара спојката на традиционалните возила на моторот со внатрешно согорување.
Бидејќи ротацијата на електричниот мотор може да се префрли преку контрола на колото, електричниот SUV автомобил не бара обратна брзина на менувачот на возилото со внатрешно согорување. Во случај на регулирање на брзината на брзина, електричниот SUV автомобил може да го игнорира преносот на традиционалните возила. Кога електричниот SUV автомобил користи електричен погон на тркалото, тие исто така можат да ја елиминираат потребата за диференцијали во традиционалните системи за погон на возилото со внатрешно согорување.
Контактирајте не

Author:

Mr. Archer

Phone/WhatsApp:

18723715487

Популарни производи
You may also like
Related Categories

Е-пошта на овој добавувач

Предмет:
Е-пошта:
Порака:

Your message must be betwwen 20-8000 characters

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати