Дома> Производи> Електричен автомобил> Масло електричен хибриден седан> BYD песна плус нова енергија
BYD песна плус нова енергија
BYD песна плус нова енергија
BYD песна плус нова енергија
BYD песна плус нова енергија
BYD песна плус нова енергија
BYD песна плус нова енергија
BYD песна плус нова енергија

BYD песна плус нова енергија

Начин на плаќање: T/T

Транспорт: Ocean,Land

  • $19930- /Piece/Pieces

Атрибути на производо...
Атрибути на производо...

ManufacturerBYD

LevelCompact SUV

NEDC Pure Electric Cruising Range (km)71

WLTC Pure Electric Cruising Range (km)55

Battery Fast Charging Time (hours)0.7

Battery Slow Charging Time (hours)3.9

Engine1.5L 110HP L4

Electric Motor (Ps)Fādòngjī diàndòngjī (Ps) 1.5L 110 mǎlì L4 197 29 / 5,000 Engine Electric Motor (Ps) 1.5L 110HP L4 197

Maximum Speed (km/h)170

Пакување и испорака
Продажни единици : Piece/Pieces
Пример за слика :
Опис на производот
BYD Song Plus New Energy има стилски и динамичен надворешен дизајн, со остри линии и мазен дизајн на телото, што покажува силно чувство за мода и технологија. Внатрешноста користи висококвалитетни материјали и занаетчиство, обезбедувајќи простран и удобен простор за возење и богати технолошки конфигурации, дозволувајќи им на возачите и патниците да уживаат во удобно искуство во возењето.
Во однос на моќта, луксузот на Song Plus Honor Edition е опремен со ефикасен систем за електричен погон, опремен со батерија со висока енергетска густина и напредна технологија на мотор, обезбедувајќи силно производство на енергија и континуирано и стабилно возење. Song Plus Нов енергетски луксуз исто така поддржува технологија за брзо полнење, која може целосно да ја наполни батеријата за кратко време за да ги задоволи потребите на дневна употреба.
Покрај моќниот електроенергетски систем, Song Plus Honor Edition DM-I 71km е опремена и со богатство на интелигентни системи за помош при возење, вклучително и автоматско паркирање, автоматско возење, чување на ленти и други функции, што ја подобрува практичноста и безбедноста на возењето. Покрај тоа, возилото исто така поддржува функција за далечински управувач со апликации за мобилни телефони, што е погодно за корисниците да го следат статусот на возилото и далечинскиот управувач во секое време и каде било.
Способност за набавка...

ТранспортOcean,Land

Начин на плаќањеT/T

ИнкотермFOB,CIF,EXW

Hotешки производи

SEND INQUIRY

* 此处显示错误信息
* 此处显示错误信息
Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати